Годишен хороскоп 2017 Риби

Годишен хороскоп 2017 Риби ще бъде незабравим

 

За Рибите обикновено казват, че ни се водят – ни се карат. Да не ви пука от шушукането на дребни душици. Сами знаете кое е добро за вас и как да бъдете щастливи. Сатурн може да пречи на други, но в съюз вас дава изключителни резултати, особено върху професионалното ви развитие. Ще се чувствате по-уверени в нещата които знаете и умеете. Ще действате като човек с тежест и дългогодишен опит. Резултатите няма да закъснеят. Затова на вашия път не стоят някакви сериозни препятствия.

 

Влиянието на Сатурн се увеличава с помощта на Уран. Това естествено ще подсили вашата решителност. Не се тревожете как гледат на вас в обкръжението ви. Заслужавате всичко хубаво в професията, предвид и хаоса, който бяхте принудени да изтърпите. Дошло е време да откриете баланса в живота си. Стъпвате на здрава почва.

Годишен хороскоп 2017 Риби2017 г. за зодия Риби е незабравима година, в която ще чувстват закрилата на то Юпитер, Сатурн и Уран. Успехите на работа няма да се ограничат в създаването на име в професията и уважение от страна на началниците. Успехът бързо ще се материализира във формата на финансови постъпления. Това ще доведе до рядка финансова стабилност. С повече пари в банковата сметка ще се почувствате спокойни и да си позволите планиране, както отдавна не сте го правили.

 

Вие сте сред късметлиите в зодиака, затова не дръжте всичките си пари по банкови сметки. За солидна част от тях си позволете скъпа ваканция до далечна дестинация, екстремни спортове и нови преживявания.

 

Въпреки че 2017 е паметна за кариерата ви до началото на лятото в себе си ще откриете неподозирани сили. Благодарение на тях ще обърнете навреме внимание на здравето си и не само.

 

Не само ще стабилизирате здравето на духа и тялото, но и ще вложите доста емоции в личен план.

 

Втората половина на 2017 за вас ще означава рязка промяна на външния вид, както и чудесна промяна в любовния ви живот.

Годишен хороскоп 2017 Риби
5 (100%) 6 votes
loading...