Годишен хороскоп 2017 Водолей

Годишен хороскоп 2017 Водолей ви насочва към промени

 

След дълъг период на бездействие най-после ще усетите в себе си и желание за промяна, и сили да го направите. Статичният Сатурн освобождава негативното си влияние върху Дома на кариерата и през 2017 най-после ще се отърсите от онова неприятно чувство за безнадеждност и невъзможност да се справите с проблемите си.

Дори и още да усещате сянката на пакостника, не се тревожете. Моментите, в които се оказвате в задънена улица са само моменти. Ще продължат кратко и после или ще се решат от само себе си всички проблеми, или търпеливо трябва да изчакате положителния развой на събитията. Зад гърба ви е най-лошото в това отношение. Оттук – нататък ще дишате по-спокойно и ще вървите самоуверено напред.

годишен хороскоп 2017 водолей

След това не месец, не два, а цели три години ще усетите другото „лице” на Сатурн. От лятото нататък интензивно ще градите безценни приятелства, надеждни партньорства и прекрасни колегиални отношения. Ще се чувствате като събудени от дълбок сън. Във вас ще се зароди желание да организирате събития, да общувате с непознати и да помагате. Вашата социална активност ще има положителен ефект. Не просто ще направите добро на много хора, но и ще се докоснете до живота им и с нещо като политическа дейност.

 

През новата година няма проблем в работата, който да ви представлява някаква особена тежест. Дори дребните главоболия ще бъдат безценен урок, от който ще излезете с опит, който един ден ще ви е от голяма полза. Мислете в дългосрочен план и работете последователно за постигането на заложените цели.

 

Самотните най-после ще се усетят обичани. Благодарение на Юпитер ще се радвате на успех във всеки тип отношения. Ще намерите и любов, и чудесни приятели. На работа ще изградите чудесни професионални отношения. Само ви предупреждаваме да държите далеч всякакви непочтени лица, които ще се опитват да ви примамят с бърза печалба. С труд и помощ от новите хора около вас финансовите постъпления ще дойдат при вас и по законен път.

Годишен хороскоп 2017 Водолей
4.7 (94.44%) 18 votes
loading...

One thought on “Годишен хороскоп 2017 Водолей