Годишен хороскоп 2017 Козирог

Годишен хороскоп 2017 Козирог обещава в пъти по-успешна година за представителите на зодия Козирог, отколкото беше високосната 2016 година.

 

Идва време на покой и съзерцание, което трябва да посадите семената на мечтите си и да ги отгледате с цялата положителна енергия. Ще се радвате на великолепни резултати след няма и две години.

 

Козирозите обаче трябва да знаят, че спокойствието не означава бездействие и липса на енергия. Това е време, в което ще се отличавате със самоконтрол и премереност. Плутон управлява съзвездието ви. Благодарение на него ще кроите само ефективни стратегии, които ще доведат до градене на обмислени планове и амбиции, които ще дадат плодове. В емоционален план топлота ще стопля дните ви и по време на най-студените седмици. Едновременно с това обаче се подгответе и за някои дни на колебание. Става въпрос за стари проблеми в семейството, най-вероятно – свързани със семейния имот.

годишен хороскоп 2017 козирог

Каквито и ядове да имате, те са в резултат на все по-провокиращото желание за промяна. Може би няма да ви е лесно, може би ще изпитвате съмнения, дори – страх. Ако преодолеете себе си обаче, накрая на пътя ви чака успех – по-красив и пълен, отколкото сте се осмелявали да мечтаете.

 

Най-хубавото е, че лошото е зад гърба ви. Предходната година беше тежка, стресираща и трудна.

 

Новата 2017 е не просто начало, а скок напред. Развитие ще бележи месеците, трябва само да се мобилизирате. Ще промените всичко, което трябва, ще се отварят интересни възможности – само трябва да се амбицирате и да протегнете ръце към тях.

 

Първите шест месеца на годината, до последния месец на лятото ще сте спокойни по отношение на парите. Втората половина няма да обеднеете, но там печалбите ще са под друга форма – все неща, които ви успокояват и хармонизират бурята в душата ви. Предупреждаваме ви само да не пренебрегвате здравето си. Някои стари болести не са излекувани, а само са дремели във вас. Има сериозна опасност да се върнат с нова сила през 2017 година.

Годишен хороскоп 2017 Козирог
5 (100%) 6 votes
loading...