Годишен хороскоп 2017 Стрелец

Годишен хороскоп 2017 Стрелец ви съветва да обичате себе си

 

Сатурн ще размести пластовете на спокойния живот, на който се радваха представителите на знака Стрелец през 2016. Ще ви главоболят песимизъм, ниско самочувствие и ще чувствате липса на физическата енергия. Тази и следващата година ще се чувствате в плен на фрустрация и ограничаване, но трябва просто да промените гледната си точка.

 

Тези месеци ще бъдат ценен урок, от който ще излезете по-мъдри, по-концентрирани и взискателни. Сами ще съградите свой остров на стабилността. Ще се отличите с издръжливост и търпение. Когато овладеете себе си, нищо и никой няма да ви попречи да постигнете целите си и в крайна сметка ще бъдете щастливи. Самотата никога не е повод за сълзи и печал. Самотата е идеален момент, в който да опознаете и обичате себе си, да планирате и да поработите по отношение на самоусъвършенстването си.

годишен хороскоп 2017 стрелецСъвместното действие на Юпитер, Сатурн и Уран ще ви направи непобедими и ще дочакате деня на пълната победа и осъществяването на плановете си.

 

Първата половина на 2017-та ще посветите на пътувания, разширяване на общата култура, посещения на мероприятия, свързани с изкуството и най-хубавото е, че ще се радвате на топли връзки, макар и от разстояние. Второто шестмесечие на 2017 концентрирате в работата си, което ще приключи със завиден успех в кариерата. Ще съумеете да се рекламирате, да защитите труда и концепцията си. Това ще изгради името и авторитета ви в работата ви.

 

Самоизолацията и работохолизма на пръв поглед са причина да ви разделят за кратко с мечтата за споделена любов. Място за романтика обаче винаги има, дори да се наложи да чакате любовта да дойде от път. През краткото време, в което ще сте заедно ще се чувствате като на вълшебен меден месец. Възползвайте се! Това са искрени, дълбоки емоции, които ще запазят вярата във връзката ви през дългите самотни нощи. От това изпитание ще излезете по-самоуверени и смело ще вземете определящо за бъдещето ви решение.

Годишен хороскоп 2017 Стрелец
5 (100%) 2 votes
loading...