Годишен хороскоп 2017 Скорпион

Годишен хороскоп 2017 Скорпион предрича една Златна година

 

Най-после може да си отпуснете душицата, защото коварният Сатурн напуска съзвездието ви. С думи прости – ще усетите прилив на позабравено усещане за свобода и духовен подем. Дори физическата ви енергия ще се възроди. Може би ще се чудите откъде ви дойде и ще се страхувате, че е временно. Недейте! Преживяхте трудни времена и това е наградата! Дори ще забележите как намерения ви се осъществяват като с магическа пръчица.

 

През 2017 г. зодия Скорпион ще получава невероятни възможности за развитие на кариерата. Юпитер, който закриля престижа и просперитета ще остане в знака до чак до август. Възползвайте се и няма вариант да не отчетете значителен напредък и да бетонирате позициите си на работното място.

годишен хороскоп 2017 скорпион

Щом Юпитер излезе от владение, пристъпва Сатурн, който ще управлява Дома на парите. Там ще бъде до края на 2018 – вижда се авторитетът и успехът ви ще се материализират във финансова печалба. Наред с паричните постъпления най-после ще сложите юздите на пилеенето. Без да се лишавате и напрягате, така ще организирате и планирате финансите си, че през цялото време ще имате не само приличен бюджет, но и спестявания, които да гарантират спокойствието ви.

 

Досега ви измъчваха хронични проблеми по отношение на здравето. Внезапно ще намерите решение. Всичко това предполага обаче пълна промяна в начина си на живот. Ако страдате от някакви комплекси по отношение на тялото си, ще ви олекне и ще имате по-добро самочувствие.

 

В дома ви най-после ще настъпи спокойствие. Със спътника в живота си ще имате идилична връзка. Дори децата няма да ви тревожат сериозно и ще ви носят само повод за гордост и щастие.

 

Свободните ще преживеят куп романтични вълнения, които ще ги объркват, но и вълнуват много повече, отколкото през предходната година. Вярвайте на опита и силната си интуиция. Каквото и да говорят за представителите на зодия Скорпион, вие най-добре знаете как да обичате и кой заслужава изпепеляващите ви чувства. Слушайте сърцето си и ще бъдете щастливи!

Годишен хороскоп 2017 Скорпион
5 (100%) 4 votes
loading...