Годишен хороскоп 2017 Везни

Годишен хороскоп 2017 Везни ще се отплати на представителите на зодия Везни за всичко което се наложи да изпитат и да почакат през предходната.

 

Ще усетите с пълна сила влиянието и енергията на Сатурн и Юпитер. 2016-та наистина беше значима година, но настоящата ми подготвя още изненади, които ще променят окончателно всичко за вас. В миналото ще оставите тревогите, хората, които взимаха от вас, но не даваха нищо. Новото начало е нова надежда и не се страхувайте от него, защото ще ви води към истинското щастие.

Уран е планетата, която ще ви освободи от ограниченията. Идеите и желанията за промяна ще ви донесат нови контакти. Ще укрепите връзката си с партньора, но и ще завържете нови познанства.

 

Те ще се превърнат в искрени приятелства и стабилни бизнеспартньорства. Бъдете смели в мечтите и действията си. Сега я идеалният момент да опитате от даровете на свободата и покажете на всички своята оригиналност.

годишен хороскоп 2017 везни

Едно от най-хубавите неща през 2017-та е, че няма да се чувствате като човек, който руши барикади. Отношенията ви са под знака на взаимното разбирателство. Нито вие ще пречите, нито ще бъдете спъвани. Личната свобода на всеки важен за вас ще бъде зачетена.

 

Уран властва над Дома на щастието, наслаждавайте се на този рядък момент. Ще бъдете изненадани не с друго, а с драстични успехи. Чака ви просперитет във всички области, особено в тези, които предполагат сформиране на екип. И в приятелските кръгове ще сте любим и чакан гост и в опитите си да сторите добро чрез неправителствени организации.

 

Каквото и да поискате да направите с хора, ще ви се получи. Не пропускайте възможността за незабравими спомени и да оставите след себе си добри дела.

 

Спокойните и уравновесени Везни през 2017 г. ще умножат ефективността си, благодарение на позицията на Сатурн. Ще сте още по-концентрирани и методични. Ще взимате правилните решения и когато се решите на нови знания – независимо дали става за курс или висше образование. Това само ще подпомогне по-нататъшното развитие.

Годишен хороскоп 2017 Везни
5 (100%) 3 votes
loading...