Годишен хороскоп 2017 Дева

Годишен хороскоп 2017 Дева обещава една радостна година

 

Интересна година чака представителите на зодия Дева, особено що се отнася до тревогите им свързани с недвижимите имоти. Сатурн ще премине през Четвъртия дом на Слънцето от Дева. С помощта на Юпитер и Уран, Сатурн ще даде необходимата подкрепа, когато става дума за недвижими имоти.

 

Използвайте заложеното във вас умение да управлявате недвижимо имущество и мислете като собственик. Ще похарчите пари, но е за хубаво – или ще се сдобиете с (още едно) жилище или просто ще ремонтирате старото. Мечтите да получите неочаквано наследство точно за вас няма да са мираж. Имайте предвид обаче, че собствеността върви със съответната отговорност. Не всеки ще ви отстъпи доброволно дела си, ще се наложи да се изправите дори срещу роднини. В един момент ще се чувствате много самотни и изолирани, но мислете за това като за временна пречка. Семейните трябва да се посветя повече от обичайното на половинките си, за да запазят хармонията у дома .

годишен хороскоп 2017 дева

Благодарение на Юпитер отново ще усетите красотата и радостта от живота. В любовта и на работа ще настъпят такива промени, че да ви припомни за щастието, за което загубихте надежда още преди две годни.

 

Ще загърбите страховете и ще счупите оковите на забраните, които сами си поставите. През 2017 ще усетите прилив на желание за промяна и действие. Във вас ще се събуди приключенския дух, желанието не просто да пътувате, но и да учите нови неща, за които все не намирахте време.

 

Вие сте хора, които се чувстват по-уверени на един адреси една работа. Промените обаче понякога са необходими, особено, ако ви водят към усъвършенстване и по-добри условия на труд и живот.

 

Здравето е единственото, за което трябва да се опасявате. Ако навреме следите за промените във високото кръвно налягане, проблеми с черния дроб, стойностите на холестерола и захарта в кръвта, годината ще мине леко и без особени оплаквания!

Годишен хороскоп 2017 Дева
5 (100%) 3 votes
loading...