Годишен хороскоп 2017 Лъв

Годишен хороскоп 2017 Лъв предвижда баланс и стабилност

 

Силните и горди Лъвове ще триумфират и през 2017 с мощен съюзник – Юпитер. Той ще ви закриля до август 2017 като ще допълни живота ви с късмет, вяра в доброто бъдеще и положителна енергия. Ще се чувствате така сякаш всичко ви е по силите и за мечтите ви само небето е предел.

 

И през настоящата година няма да ви напусне нито оптимизма, нито характерния хумор, с който сте известни. Каквито и препятствия да се изправят пред вас, ще ги прегазите и ще се завърнете в играта си по-силни от всякога. Енергията на победител, която излъчвате ще действа като магнит на хората около вас. Хубавото е, че до вас ще искат да бъдат хора новатори. Посрещнете ги в живота си с широка душа хората – ще ви доведат до по-големи висоти.

годишен хороскоп 2017 лъв

Каквото и да говорят за вас враговете ви, вие сте искрени хора с щедро сърце. Такива ще бъдете и през този период, макар изненадващо и за самите вас ще потърсите усамотение и дори ще пожелаете в един момент да се отделите от близките си. Това няма да ви превърне в аскет, а в човек, който ще намери себе си опознавайки нови, далечни и дори – екзотични дестинации.

 

Пътуванията ви ще са добър повод да се запознаете с хора, които работят в международни компании. Това са ценни контакти, защото са предпоставка да подпишете дългосрочни контракти.

 

Лъвовете са самоуверени, но и любознателни. През 2017 ще поискате и да добиете нови знания и опит. Юпитер и Уран владеят Дома на интелекта, което ще събуди у вас жаждата за нови знания и умения.

 

През първите шест месеца на 2017 Юпитер е в тригон със Сатурн, което ще окаже съответното влияние върху административните ви способности. Ако използвате майсторството си в организацията, това може само да бъде в полза на вашите цели и амбиции.

 

Цялата година е олицетворение на баланса и стабилността. Всичките ви отношения ще бъдат са такива, каквито вие искате да са. Един въпрос трябва само да решите окончателно – кога и колко деца искате да имате.

Годишен хороскоп 2017 Лъв
5 (100%) 4 votes
loading...