Годишен хороскоп 2017 Рак

Годишен хороскоп 2017 Рак предвещава голям успех

 

Основното, което ще вълнува и ще се променя за Рака през 2017 г. е свързано с работата и развитието му в професионалното поприще. Ще усетите с пълна сила това, което се преживели в предходната година. Най-после ще погледнете на проблема и като предизвикателство, и като възможност да ви се случи нещо наистина добро.

 

Щом в душата ви узрее по-силна мотивация, решението на кризата ще се получи като от само себе си. Оттам-нататък ви чака спокойствие и да поемете към нови, чисти хоризонти. Вземете се в ръце – чакат ви интересни дни на приключения, ситуации с непредвидим край, но и положителни емоции.

 

Съюзът между Сатурн и Уран ще подсили позициите ви на работното място до началото на следващата 2018 година. Всичко преживяно и научено преди ще ви се отплати под формата на идея за нещо ново. Началото, което ще поставите ще бъде успешно, защото лежи на знания и на вложен труд.

годишен хороскоп 2017 рак

Колкото и трудно да ви се струват някои от дните, Раци, запомнете – През 2017-та ви чака голям успех! Посрещнете нарасналите задължения и отговорности като залог за чувствително нараствате на финансов успех. Ще го усетите още през първото шестмесечие на годината.

 

В любовта също сте орисани на успех – награда за всичко, което ви тревожеше не без намесата на строгия Сатурн. Пред зодия Рак се откриват нови възможности – не се бойте, рискувайте, защото сте заслужили своя дял щастие.

 

Забравете за ленноста и мудните дни. Чака ви динамично ежедневие и забавления, каквито не сте имали отдавна.

Свободното си време ще запълвате с нови, непознати и нестандартни за вас дейности.

 

През втората половина на 2017 ще се усетите как сте станали по-комуникативни и отворени към всички. Ще се радвате на множество социални контакти.

 

По отношение на здравето трябва да ви предупредим да внимавате. Сатурн остава на мира любовта, но не и физиологията. Следващите три години са деликатен период за общото ви състояние. За да туширате всяка възможност за сериозна болест, бъдете физически активни и благоразумни по отношение на храната и питиетата.

 

Дръжте под редовен контрол състоянието на костите, ставите и кожата си. Редовните годишни прегледи ще ви избавят от неприятни изненади при семейния лекар.

Годишен хороскоп 2017 Рак
3.5 (70%) 2 votes
loading...