Годишен хороскоп 2017 Близнаци

Годишен хороскоп 2017 Близнаци предвижда създаване и укрепване на нови връзки

 

Непознатите, които ще пристъпят в живота ви, са от особено значение по пътя ви. С тях ще завържете не само сърдечно приятелство и надеждно бизнеспартньорство. Като нищо 2017-та ще ви донесе и незабравимо любовно приключение!

 

Пред вас ще се отворят големи възможности и богат избор. Вие обаче ще подходите благоразумно, дори – придирчиво. Вече сте преживели твърде много и си знаете цената. Стремежът ви е да изпълните живота си с интелигентни, инициативни и хора без предразсъдъци. „Взискателност” е презимето на Близнаците през 2017, но ви съветваме да не издребнявате!

годишен хороскоп 2017 близнаци

Строгият Сатурн ще кръжи в полето на вашия знак долу-горе през цялата 2017 година (ще си „почине” малко между юни и септември) – предвид това, гледайте с четири очи тези, които нямат дълбочината, на каквато разчитате, че ще срещнете в хората. Освен това ще претегляте сериозно отношенията си с любимия. Чакат ви сериозни колебания и равносметки.

 

По отношение на конфликтите ви съветваме да проявите разум и търпение. Не разчитайте всеки спор винаги да се решава във ваша полза. В интерес на истината и вие сте твърде взискателни.

 

За да не задълбавайте в негативи, съветваме ви да търсите разтуха в социалните контакти. През 2017 Близнаци ще се радват на превъзходен обществен живот. Ще сте необичайно и за вас активни и не става въпрос само за развлечения. Вие сте деен човек, който може да предложи много – сега е моментът да го направите и „на ползу роду”. Извозвайте дарбите си, за да блеснете и подпомогнете някоя групова дейност. Всяка неправителствена организация би била горда с деен и ефективен член във ваше лице.

 

Успех и просперитет – това са думите, които описват това, което чака Близнаците през 2017. Контактите с много хора може да са уморителни, но ще видите как в подходящия момент ще се окажат в изключителна полза. Нови врати ще се отворят в живота ви и най-хубавото е, че ще сте в такова здраве, че само може да им се радвате.

Годишен хороскоп 2017 Близнаци
4.2 (84%) 5 votes
loading...