Годишен хороскоп 2017 Телец

Годишен хороскоп 2017 Телец обещаваща пълна кошница с положителни емоции

 

Тези заклети домошари могат да сбъднат всичките си мечти, които са свързани с любов, дом и богатство, което се измерва с пари. През първата половина на годината до последния месец на лятото, ще концентрират цялото си внимание върху семейния и любовният си живот.

 

Налице са всички предпоставки да се преместите в ново жилище, да инвестирате пари в крупен ремонт или поне да си купите мечтаното ново обзавеждане. Ще се появят нови, неочаквани, но и много изгодни възможности за покупка на имот или да припечелите от отдаване под наем.

 

Ще се радвате на подкрепата на семейството каквото и да предприемете. Тази година получавате абсолютно разбиране и ще живеете в абсолютна хармония. Всеки ден от годината ще се наслаждавате на позабравена стабилност и може да очаквате бъдните дни с оптимизъм.

годишен хороскоп 2017 телец

Ако планирате още едно бебе обаче, може би трябва да обмислите още веднъж това сериозно решение. В случай, че вече сте решили въпроса с наследниците – просто им се радвайте, те ще бъдат непрекъснат източник на гордост и смях.

 

Отношенията, които имате с най-близките си в началото на годината са спокойни, изпълнени с доверие и топлота. Това ще се отрази целебно на нервите ви, предвид това че последните две години бяха истинско изпитание за вас. Вече може да се радвате не само на покой, но и на ренесанс във взаимоотношенията ви.

 

Контактите с приятелите и на работното ви място ще претърпят развитие. Най-после ще се решите на по-смела стъпка, ще подпишете дългосрочни договори и ще работите върху изграждането на стабилни връзки. Умно решение е – това ще доведе и до възходящо развитие в кариерата.

 

През лятото, чак до началото на есента може и да възникнат някои неочаквани проблеми там, където си вадите хляба.

 

Бъдете спокойни за нещата у дома и се съсредоточете цялото си внимание, за да решите кризата още в зародиш.

 

Ако се налага, не бягайте от крайни решения. Внушете си търпение, а натрупаният опит ще ви помогне да реагирате с мъдрост при изпитанията.

 

Любовта през 2017 ще бъде не просто вълнуващо гъделичкане, а истински гейзер от страст.

 

Единствената тревога, която може да имате по отношение на здравето, е свързан със стреса. И положителните емоции натоварват понякога, затова – заемете се със спорт, за да избегнете претоварването на нервите си.

Годишен хороскоп 2017 Телец
4.5 (90%) 6 votes
loading...