Годишен хороскоп 2017 Овен

Годишен хороскоп 2017 Овен ще донесе на представителите зодия Овен заслужени и дълго чакани успехи.

 

Ще се радвате на отлични резултати както в личните си дела, така и на работа. Поемете нови предизвикателства от началото на месец януари. Всяко вложено усилие бързо ще бъде възнаградено, което ще се отрази особено благотворно върху самочувствието ви.

 

Страстта и оптимизма, които ще ви завладеят, ще ви карат да работите и обичате с ентусиазъм, който ще ви държи чак до последния месец на лятото. Ще сте амбицирани да успявате във всичко, ще сте пълни с идеи и ще усетите неподозиран прилив на енергия за работа и напредък. Възползвайте се от тях, защото ви чака богат урожай през цялата година. 2017 е перфектна година за тези, които отдавна имат желание да поработят върху себе си. Не просто ще се усъвършенствате, но и ще откриете начин да привличате внимание към работата си. Ще изградите авторитет и името ви ще започне само да печели пари.

годишен хороскоп 2017 овен

 

През 2017 Овните ще получат неподозирани възможности, които са предпоставка за нови познанства и полезни контакти.

 

Ще развиете социалните си умения.

 

През зимните месеци Меркурий ще благоприятства не само отношенията с най-близкия ви кръг. Ще откриете най-после нови хора, с които споделяте общи интереси и ценности. Те биха могли да се превърнат в искрени дългогодишни приятелства.

 

Между 1 май и юли 2017 г. ще поискате да се отдалечите от суетата и битовизмите. Естествено е желанието да учите и откривате нови места и преживявания. Посветете това време на отдавна отлагано пътуване, време със стари приятели от детинство и роднини, за които нямате време. Неочаквани възможности за забавления ще откриете и при бизнес партньори.

 

От 27 август до ноември 2017 г. ще се окажете в странна ситуация – „между любов и война”. От една страна е необходимостта да сте с хората, които са ви на сърце. От друга страна се появяват конкуренти – на работа, и в личните ви взаимоотношения. Твърде вероятни са конфликтите и до откровени скандали. Погледнете на тези неприятни изживявания като на лекарство. Чрез тях ще стигнете до изясняване на сложни отношения и всичко в крайна сметка ще си дойде на мястото!

 

Последният месец на настоящата година е време не само за нескончаеми празници, а времето, когато Овените ще пожънат всичко, което са посели.

Годишен хороскоп 2017 Овен
4.5 (90%) 4 votes
loading...