Годишен хороскоп 2014 Телец

Годишен хороскоп 2014 Телец

Годишен хороскоп 2014 Телец показва една изпълнена с интуиция и нови шансове година.

В самото начало на 2014 година, Телците ще имат чувството, че са пропаднали почти до дъното и нямат начин да се издърпат по никакъв начин. Това може да доведе до забавяне на прогреса на представителите на рогатата зодия. Но всичко това е само моментно състояние, защото през пролетта Телците ще се „събудят“ и ще получат наградата, за която са се трудили – било то в личен или професионален аспект. Запазете търпение и не се поддавайте на лошите си дни.

Ако имате някакви планове за това, то 2014 година ще бъде шансът ви да се променят. През тази година много от представителите на зодията ще разчитат на своята интуиция. Бъдете внимателни относно своя личен живот, защото без да разберете може да бъде превзет от професионалния ви живот. Не пренебрегвайте личния си живот и прекарвайте повече време с любимите си хора и членовете на вашето семейство.

Любов и връзки
годишен хороскоп 2014 телецЛюбовният годишен хороскоп на Телците показва драстичен обрат особено за обвързаните представители на зодията. Някои от вас ще скъсат с една дългогоишна връзка, а други ще бъдат в центъра на една хармонична връзка, дирейки значението на своите взаимоотношения. Рестартирайте взаимоотношенията си с любимия човек, за да не се наложи да им сложите край. Ако все още сте необвързани може би това е вашият шанс да намерите сродната си душа, отдавайки се на романтика и любов. Най-хубавото време, през което може да се отдадете на романтика или да се сгодите е Април или Май.

Бизнес и професионален живот
Годишният хороскоп в тази насока на вашия живот посочва, че имате реални шансове да се срещнете с нови хора, които ще ви предложат повече контакти и съдружие за вашия бизнес. Така последния ще се развие в нова посока. Не се предоверявайте, а непременно правете детайлни и пълни проверки на влиятелните хора, с които се срещате през тази година. През първите три месеца от 2014 година ще бъдете в своя бизнес или професионален апогей – тогава именно се очакват най-много успехи и като цяло това са най-плодотворните ви месеци. Може и да се пообъркате относно вашите амбиции, но каквото и да се случи определено ще получите много добра подкрепа от своята половинка или брачен партньор.

Здраве
Здравният хороскоп, уважаеми Телци, показва, че през първите три месеца на 2014 година може да получите известни стомашни неразположения, така че не прекалявайте с храната и пиенето покрай празниците пак през тези месеци. Не се претоварвайте, защото има сериозен риск от травми на мускулите и ставите, обръщайте внимание на всяка болка или неразположение, които чувствате в тези области. Краката и ръцете ще са ви слабото място през лятото, затова им обърнете специално внимание. През последните три месеца от годината може да сте се малко поизостанали от вашите физически активности, защото се постарайте да ги подновите, за да не страдат мускулите ви от вашата неактивност.

Годишен хороскоп 2014 Телец
4.5 (89.17%) 24 votes
loading...

9 thoughts on “Годишен хороскоп 2014 Телец

  1. Akseniya KRASIMIROVA · Edit

    Dano da se zbadnat mechtite mii ii mechtite vi ! samo da sme jivi i zdravi :)) ;**